2.12.11

#19


Dreams Come True - CANT

Γιατί; Side project του Chris Taylor, μπασίστα των Grizzly Bear, τους οποίους ποτέ δεν συμπάθησα. To "Dreams Come True" δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά του στους Grizzly. Συνδυάζει garage ήχους με new wave synthesizers και R'n B beats, είναι όσο σκοτεινό πρέπει, με τα φωνητικά του Taylor αρκετά πειραγμένα, ώστε να λειτουργούν ως ένα ακόμη όργανο των κομματιών. Ναι μεν ο δίσκος προσπαθεί πολύ να είναι post και να κερδίσει μια θέση στο ipod των απανταχού χίπστερς, αλλά το συνοθύλλευμα ήχων και η προσεγμένη παραγωγή με κέρδισε.
Highlights: Το κλειστοφοβικό "She Found A Way Out" (μαζί με το interlude του) και το σχεδόν τρομακτικό "Dreams Come True". Ίσως και το opener "Too Late Too Far" για το videoclip που το συνοδεύει.

~Gee





 
nostalgia, ULTRA - Frank Ocean

Γιατί; Επειδή αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να είσαι τόσο προκλητικός όσο ο συνάδελφος του από τους OFWGKTA Tyler the Creator για να βγάλεις έναν καλό RnB/Hip-Hop δίσκο και επειδή το "Swim Good" είναι με άνεση ένα από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς.
Highlights: Πέραν του άνωθεν, το "There Will Be Tears" που θυμίζει Weeknd, το lead single "Novacane" και το "Strawberry Swing" γιατί καταφέρνει να σε κάνει να ακούσεις Coldplay χωρίς να θες αλλάξεις κομμάτι.

~Jay




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου